Slovensko
Menu
Index » Blog » Oplatí sa navštíviť » S chuťou vpred na výnimočné miesta Edenred
Uverejnené  06.03.24  v ,

S chuťou vpred na výnimočné miesta Edenred

MIESTO NAD ZLATO.
NAVŠTÍVTE PREVÁDZKU, KTORÁ STOJÍ ZA TO! ❤️

Slovensko je plné prevádzok, ktoré sa oplatí zažiť, vyskúšať aj ochutnať. Preto sme sa rozhodli v každom regióne vybrať podnikateľské príbehy, vďaka ktorým vznikli výborné reštaurácie, renomované jazykové školy či predajne, ktoré sa riadia zásadou najvyššej kvality. Sledujte nás, aby ste vedeli, aké poklady máte vo svojom meste a kde sa na cestách oplatí zastaviť.

EDENRED OBJAVUJE PREVÁDZKY SO SRDCOM NA MAPE SLOVENSKA!

Thermal Corvinus
Termálne kúpalisko Corvinus je jednou z najnavštevovanejších lokalít na Slovensku. Termálna voda bohatá na minerály má totiž okrem blahodarných účinkov na pohybové ústrojenstvo aj pozitívny vplyv na psychické zdravie. V tomto aquaparku kráčajú relax a zábava ruka v ruke.

Viac informácií

Meddi hub
Počuli ste už o aplikácii, ktorá slúži ako prostriedok na komunikáciu medzi pacientmi a lekármi? Vznikla v roku 2020 ako výsledok snahy manželov Jiřího a Aleny Ingrid Pacenovcov. Vďaka ich inovatívnej MEDDI app môžete konzultovať svoj zdravotný stav s lekárom prakticky kedykoľvek.

Viac informácií

Penzión pod Zámkom
Kde bolo, tam bolo vznikol v roku 2000 v Bolerázi Penzión pod zámkom ponúkajúci krásne ubytovanie pre návštevníkov tohto malebného regiónu. Ako hovorí samotný majiteľ, cieľom tohto ubytovacieho zariadenia je poskytovať hosťom komplexné služby v rámci ubytovania, stravovania aj zábavy.

Viac informácií

Plavecká akadémia
je miestom, ktoré si získa srdcia malých aj veľkých. Vyše 20 plaveckých kurzov v ponuke je totiž určených pre všetky vekové kategórie od bábätiek až po dospelých, ktorí si s vodou stále až tak nerozumejú.

Viac informácií

Slovenská bašta
Keď zaznie spojenie "tradičná kuchyňa," chuťové poháriky automaticky zablúdia do Slovenskej bašty! Príjemná reštaurácia zariadená vo vidieckom štýle vo svojej ponuke skrýva mnoho jedál, ktoré nepotešia iba Slovákov.

Viac informácií

CityZen
Príbeh unikátnej odevnej značky začal písať René, ktorý sa niekoľko rokov pokúšal vyrobiť tričko zo špeciálne upravenej bavlny odolnej voči nečistotám. Dnes sa môže táto česká značka na 100% recyklovateľného oblečenia pochváliť množstvom spokojných zákazníkov.

Viac informácií

Apartmány Sileas
Ako sa z jedného ubytovania vo Veľkej Lomnici stalo 20 elegantných apartmánov? Konateľka spoločnosti Petra Žáková hovorí, že Apartmány Sileas sú rodinnou firmou, aj bez toho, aby so spolumajiteľom Ivanom mali akékoľvek rodinné väzby. Do práce totiž obaja zapriahli svoje rodiny!

Viac informácií

ZLATNÍCTVO SLOVŠPERK
30-ročný klenot v centre hlavného mesta. Príbeh úspešného zlatníctva, na ktorého čele stojí Richard Pošvanc, nezačal túžbou pohybovať sa v oblasti plnej nablýskaných šperkov.

Viac informácií

Da Cono
Splnený sen Alexandra Csefalvaia, spolumajiteľa talianskej reštaurácie Da Cono, je príkladom odhodlania a vytrvalosti. Po mnohých rokoch oddanej práce čašníka v sieti reštaurácií Da Cono sa mu totiž naskytla jedinečná príležitosť stať sa spolumajiteľom novej prevádzky pod bratislavským hradom.

Viac informácií

BS SCHOOL
Príbeh jazykovej školy BS SCHOOL sa začal písať v roku 1990, keď sa ambiciózna Božena Straková rozhodla poskytnúť svoje znalosti anglického jazyka blízkym a priateľom v Novej Dubnici.

Viac informácií

H&S Optik
Stará múdrosť hovorí, že oči sú bránou do duše. Gabriela a Zaher Hessou, majitelia H&S OPTIK, to veľmi dobre vedia. Ich nadšenie pre očnú optiku sa zrodilo už v detstve.

Viac informácií

Bernard Pub Maladinovo
Prekrásny Liptov, špičková gastronómia a poctivé tradičné nepasterizované pivo - to sú atribúty, ktoré charakterizujú slovenskú franšízu pivovaru Bernard - reštauráciu Bernard Pub Maladinovo.

Viac informácií

Regal Burger
predstavuje koncept mladého Dominika a Martiny, ktorí si aj napriek vyššiemu počtu pobočiek dokázali dlhodobo udržať stabilnú kvalitu svojho menu.

Viac informácií

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram