Slovensko
Menu
Index » Blog » Oplatí sa navštíviť » S chuťou vpred na výnimočné miesta Edenred - Bernard pub Maladinovo
Uverejnené  08.03.23  v 

S chuťou vpred na výnimočné miesta Edenred - Bernard pub Maladinovo

BERNARD PUB MALADINOVO
NAVŠTÍVTE PREVÁDZKU, KTORÁ STOJÍ ZA TO! ❤️

Prekrásny Liptov, špičková gastronómia a poctivé tradičné nepasterizované pivo - to sú atribúty, ktoré charakterizujú slovenskú franšízu pivovaru Bernard - reštauráciu Bernard Pub Maladinovo ako súčasť miestneho apartmánového rezortu. 😋🍺

⭐Naše sympatie si reštaurácia, ktorá vznikla na jeseň 2018 v snahe majiteľov priniesť v oblasti gastra do regiónu pod Tatrami niečo nové a kvalitné, získala aj vďaka skúsenému šéfkuchárovi s dlhoročnými skúsenosťami z najlepších viedenských reštaurácií a skvelému personálu.

Sympatická je aj filozofia jej majiteľov - neklamať, robiť veci vždy s dobrým úmyslom a poctivo voči zákazníkom, ale aj kolegom. A ak by vám po dobrom jedle a pive bolo málo, môžete otestovať aj jedinečnú atrakciu - pivné kúpele Bernard.

📍 TIP: Popri návšteve tejto výnimočnej reštaurácie rezort Maladinovo akceptuje okrem stravovacích kariet a stravovacích poukážok aj poukážky Darčeky a Služby, ktoré môžete využiť na relax vo wellnesse.

EDENRED OBJAVUJE PREVÁDZKY SO SRDCOM NA MAPE SLOVENSKA!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram