Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Zmena poskytovania služieb na pobočke Edenred Bratislava
Uverejnené  01.10.22  v 

Zmena poskytovania služieb na pobočke Edenred Bratislava

Vážení klienti a partneri,

v súvislosti s rastúcou mierou využívania nášho elektronického objednávkového systému a zvýšeným dopytom po našich ďalších online riešeniach sme pristúpili k úprave služieb obchodného miesta Edenred Bratislava. 

Touto cestou vás chceme informovať, že k 30. 04. 2022  sa končí prevádzka obchodného miesta Edenred Slovakia, s.r.o., Karadžičova 8, 82015 Bratislava. 

KLIENT

Vaše objednávky u nás vybavíte jednoducho a rýchlo aj naďalej, vyberte si spôsob, ktorý vám vyhovuje: 

Doručovanie objednávok zabezpečujeme prostredníctvom poštových alebo kuriérskych služieb s možnosťou platby aj na dobierku.

Ak chcete vrátiť nespotrebované poukážky, je možné tak urobiť zaslaním formou cenného listu alebo kuriérom spolu so žiadosťou o dobropis.

V prípade otázok kontaktujte našu infolinku na čísle 0800 007 007 alebo e-mailom na informacie-sk@edenred.com, kde Vám radi pomôžeme.

PARTNER

Poukážky môžete aj naďalej odovzdávať jedným z nasledujúcich spôsobov:

  • vo veľkoobchodnej sieti Metro pri pulte služieb partnerov. Peniaze vám budú pripísané na vašu Metro kartu. Služba sa vzťahuje len na preplácanie stravných lístkov Ticket Restaurant®.
  • poštou ako cenný list v hodnote do 500€
  • kuriérom ako cenný list v hodnote nad 500€
  • osobne služba" Zlož a choď". Túto službu sme pre vás ponechali
    do odvolania v čase od 8:00 - 12:00 hod..

Poukážky vám preplatíme na bankový účet klasickým alebo zrýchleným prevodom podľa vašej požiadavky. Zásielku na zrýchlený prevod označte "Zrýchlený prevod".

V prípade akýchkoľvek otázok nás, prosím, kontaktujte e-mailom na partneri-sk@edenred.com alebo telefonicky na linke 02/ 50 707 324.

Ďakujeme vám za doterajšiu dôveru a veríme, že nám zachováte priazeň aj naďalej.

Váš Edenred

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram