Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Vieme, že máte toho veľa...
Uverejnené  26.09.23  v 

Vieme, že máte toho veľa...

Výsledky prieskumov ukazujú, že zamestnancov k vyšším výkonom v práci motivujú omnoho viac nepeňažné ako peňažné benefity. Na karte Edenred ich odteraz môžu mať oveľa viac! Nová peňaženka Benefits, elektronická forma poukážok Darčeky a Služby, im dáva priestor, aby si sami vybrali takú aktivitu, službu či darček, ktorý na zlepšenie psychickej či fyzickej kondície skutočne využijú.

S novou peňaženkou Benefits na karte Edenred toho veľa získajú aj vaši zamestnanci!
A vy vždy vyberiete správne
...

Jednoduché odmeňovanie

💳 Ak sa rozhodnete svojich zamestnancov potešiť Edenred Benefits, ešte aj ušetríte. Nepeňažný benefit do 500 € ročne máte oslobodený od dane.

💳 Jednou z výhod Edenred Benefits je aj jednoduchosť zúčtovania. Už nemusíte vymýšlať darčeky, ktoré by potešili všetkých zamestnancov. Urobíte jednu objednávku a zaplatíte jednu faktúru. Darček si už vyberie každý zamestnanec sám.

💳 Okrem toho, ak zamestnancov obdarujete Edenred Benefits, ušetríte zbytočné starosti, pretože im iba rozdáte karty a prípis prostriedkov urobíte vtedy, kedy vám to vyhovuje.

💳 Ak už karty vo vašej firme používate, nemusíte dokonca ani objednávať ďalšie - stačí len doobjednať digitálnu peňaženku Edenred Benefits.

💳 Ak ste v minulosti využívali darčekové poukážky, ušetríte aj čas a znížite administratívnu záťaž, ktorú by ste museli investovať do manažmentu iných foriem odmeňovania.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram