Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Edenred Benefits: Tri peňaženky na jednej karte
Uverejnené  18.08.23  v 

Edenred Benefits: Tri peňaženky na jednej karte

V Edenred neustále zlepšujeme benefity pre zamestnancov a snažíme sa, aby čo najviac reflektovali ich potreby. Zároveň vytvárame ponuku odmien a príspevkov byrokraticky nenáročne a ľahko spracovateľne. Teší nás, že môžeme predstaviť ďalšiu novinku, ktorá zlepší život zamestnancom aj zamestnávateľom. Dámy a páni, zoznámte sa s Edenred Benefits.

Z prieskumov Edenred opakovane vyplýva, že nás ako zamestnancov k vyšším výkonom v práci motivujú viac nepeňažné ako peňažné benefity. Tomu sme prispôsobili aj obľúbené formy odmeňovania Darčeky a Služby. „Kým doteraz bola táto možnosť iba vo forme papierových poukážok alebo online platformy cafetéria, inováciou sme dosiahli, aby boli všetky benefity digitálne na karte Edenred a aby ich odteraz mali zamestnanci oveľa viac,“ povedala Lívia Bachratá, riaditeľka pre Public Affairs v spoločnosti Edenred.

Elektronická forma poukážok Darčeky a Služby totiž dáva priestor, aby si zamestnanci sami vybrali takú aktivitu, službu či darček od zamestnávateľa, ktorý skutočne využijú na zlepšenie psychickej či fyzickej kondície.

Edenred Benefits si zamilujete!

Vďaka digitalizácii sa teraz na karte Edenred skrývajú tri rôzne peňaženky. Príspevok na stravovanie, príspevok na rekreáciu a zároveň elektronické poukážky Darčeky a Služby.

Karta sa používa rovnako ako štandardná platobná karta, avšak ponúka mnoho extra výhod. Dá sa platiť priamo ňou, ale aj pomocou mobilu. Prostriedky na karte sú chránené, zamestnanec má o nich dokonalý prehľad a vďaka zľavám v aplikácii MyEdenred môže opakovane šetriť.

„Sme presvedčení, že Edenred Benefits, teda tri rôzne benefity v digitálnej forme, uložené na jednej karte Edenred, uľahčia a spríjemnia život zamestnancom aj zamestnávateľom. Benefity sa spravujú jednoducho cez aplikáciu MyEdenred a dajú sa využiť v širokej sieti akceptačných miest,“ dodala L. Bachratá.

Spokojní zamestnanci pracujú lepšie

Nepeňažné benefity zamestnanci skutočne oceňujú a zvyšuje to ich motiváciu v práci aj lojalitu k zamestnávateľovi.

Platová štúdia spoločnosti Paywell realizovaná na 270 spoločnostiach na Slovensku ukázala, že zatiaľ čo inflácia v roku 2022 vzrástla medziročne o 11,8 %, platy zamestnancov sa zdvihli v priemere len o 5 %. Tento prepad sa dá zmierniť formou nepeňažných benefitov. „Zamestnanci majú radi, keď si môžu vybrať darčeky a odmeny podľa svojich preferencií a potrieb. Edenred Benefits prináša každému zamestnancovi možnosť slobodnej voľby odmeny, ktorá ho skutočne poteší,“ je presvedčená L. Bachratá.

Svoje slová opiera o dáta z prieskumov Edenred medzi zamestnancami rôzneho veku. Z nich vyplynulo, že až 94 % zamestnancov by naozaj ocenilo takú formu benefitov a odmien od zamestnávateľa, ktorú by využili na relax, šport, kultúru alebo nákup darčeka podľa vlastných predstáv.

„Výskum taktiež ukázal, že až 99 % zamestnancov by takáto forma odmeňovania motivovala k lepším výkonom. S Edenred Benefits sa tak dá dosiahnuť vyššia spokojnosť zamestnancov aj ich väčšia chuť pracovať,“ potvrdila riaditeľka pre Public Affairs v spoločnosti Edenred.

Jednoduché odmeňovanie

Zamestnávatelia, ktorí doteraz využívali výhody karty Edenred, sa novej službe Edenred Benefits potešili. S kartou Edenred sme vo firme mimoriadne spokojní, a to najmä posledné roky, odkedy sa väčšina produktov zdigitalizovala. V septembri má naša firma okrúhle narodeniny, tak sme objednali pre zamestnancov ako prekvapenie  Edenred Benefits. Veríme, že budeme spokojní rovnako ako aj doposiaľ,”napísal nám spokojný klient.

Zamestnávatelia pritom môžu potešiť zamestnancov formou nepeňažného benefitu až do sumy 500 € ročne, pričom majú tento výdavok oslobodený od dane.

„Ak majú vaši zamestnanci Edenred kartu, stačí im doobjednať  digitálnu peňaženku Edenred Benefits. Oni sa určite potešia a vy sa vyhnete ďalšej byrokratickej záťaži,“ uzavrela L. Bachratá.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram