Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Pomáhame vrátiť život tam, kam patrí. Späť do reštaurácií.
Uverejnené  27.04.21  v 

Pomáhame vrátiť život tam, kam patrí. Späť do reštaurácií.

Trvá to už dlho – aj pre nás, aj pre vás, ale sme v tom po celý čas spolu. Uvedomujeme si, že viac ako kedykolvek predtým, potrebujete našu pomoc, a preto pokračujeme vo výzve Poďme sa najesť.

Túto významnú iniciatívu sme spustili už v minulom roku, aby sme Vám pomohli naštartovať Vašu reštauráciu.
Tento rok, už od začiatku apríla opäť motivujeme našich užívateľov, nech podporujú svojou návštevou partnerské reštaurácie Edenred a za každú platbu 5€ a viac im vraciame späť 0,20€. Rozdali sme už cez 65 000 odmien a s radosťou pokračujeme.

Teraz, keď sa opäť otvárajú terasy reštaurácií, radi by sme Vám pomohli rozšíriť túto informáciu všetkým našim užívateľom stravovacích kariet a lístkov Ticket Restaurant®.

Prihláste sa najneskôr do 30. 6. 2021 prostredníctvom formulára, aby sme mohli urobiť bezplatne propagáciu aj Vašej otvorenej terase.

Informujte o tejto aktivite aj na Vašich sociálnych sieťach, aby sa o tom dozvedelo čo najviac Vašich fanúšikov a prišli Vás podporiť. Pripravili sme pre Vás obrázok a text, ktorý môžete jednoducho použiť.

Spoločnými silami to opäť zvládneme. V prípade otázok nás, prosím, kontaktujte e-mailom na partneri-sk@edenred.com.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram