Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Edenred Bratislava sa sťahuje na 3. poschodie
Uverejnené  21.02.24  v 

Edenred Bratislava sa sťahuje na 3. poschodie

Vážení partneri,

radi by sme vás informovali, že od 26. 02. 2024 sa sídlo spoločnosti Edenred Slovakia presťahuje zo 16. na 3. poschodie. Adresa zostáva nezmenená: Edenred Slovakia, s.r.o., CBC I, Karadžičova 8, 82015 Bratislava. V prípade, že do CBC prídete hlavným vchodom, dostanete sa k nám výťahom 1B nachádzajúcim sa za kaviarňou. Z parkoviska na -1 poschodí odbočte k výťahu smerom napravo od vstupnej rampy.

Poukážky môžete aj naďalej odovzdávať jedným z nasledujúcich spôsobov:

  • vo veľkoobchodnej sieti Metro pri pulte služieb partnerov. Peniaze vám budú pripísané na vašu Metro kartu. Služba sa vzťahuje len na preplácanie stravných lístkov Ticket Restaurant®.
  • poštou ako cenný list v hodnote do 500 €
  • kuriérom ako cenný list v hodnote nad 500 €
  • osobne služba" Zlož a choď". Túto službu sme pre vás ponechali v čase od 8:00 - 12:00 hod..

Poukážky vám preplatíme na bankový účet klasickým alebo zrýchleným prevodom podľa vašej požiadavky. Zásielku na zrýchlený prevod označte "Zrýchlený prevod".

V prípade akýchkoľvek otázok nás, prosím, kontaktujte e-mailom na partneri-sk@edenred.com alebo telefonicky na čísle 02/ 50 707 324.

Váš Edenred

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram