Slovensko
Menu
Index » Blog » Nezaradené » Online webinár: Aké zmeny v zákone o dani z príjmov v oblasti stravovania nás čakajú od 01.01.2022?
Uverejnené  15.11.21  v 

Online webinár: Aké zmeny v zákone o dani z príjmov v oblasti stravovania nás čakajú od 01.01.2022?

Od 1. 1. 2022 sa so zmenou zákona o dani z príjmov pre mnohých z Vás otvára možnosť optimalizácie nákladov spojených so stravovaním.

Pozývame Vás na bezplatný webinár spojený s poradenstvom na aktuálnu tému: Zmeny v zákone o dani z príjmov v oblasti stravovania. Odborná prednáška a diskusia bude vedená v mene spoločnosti Edenred, daňovým poradcom Ing. Mgr. Martinom Tužinským, PhD.

Obsah webinára

  • zmeny týkajúce sa zdaňovania stravovania od 1. 1. 2022, 
  • sociálny fond ako nástroj daňovo-odvodovej optimalizácie stravovania aj po 31.12.2021,
  • praktické príklady, kedy budú stravné lístky výhodnejšie ako finančný príspevok na stravovanie aj po 31.12.2021,
  • možnosť kladenia otázok prostredníctvom chatu

Termín a registrácia

  • Štvrtok 25.11.2021 v čase od 10:00 do 11:30 hod.

Registrujte sa tu ↓

Kapacita pre webinár je limitovaná max. na 150 účastníkov v rámci jedného webinára. Potvrdenie o registrácii na webinár Vám pošleme e-mailom.

Ako prebiehajú webináre

Webináre sú obľúbenou vzdelávacou formou, ktorá umožňuje našim klientom prístup k dôležitým informáciám pohodlne a online. Webinár je živé online vysielanie, umožňujúce interakciu lektora a publika pomocou rôznych kanálov.

Prezentujúci vidí a počuje účastníkov webináru a súčasne prezentuje na obrazovke školiaci materiál. Účastníci sledujú prezentujúceho a v prípade otázok, majú možnosť reagovať slovne, alebo požiadať o slovo "tzv. Zdvihnúť ruku" alebo napísať svoju otázku do spoločného "chatu".

Webinár je teda plnohodnotná interaktívna prednáška na diaľku.

Lektor:

Ing. Mgr. Martin Tužinský, PhD.
daňový poradca, člen SKDP, č. o. 1090/2015
www.martintuzinsky.sk

Ing. Mgr. Martin Tužinský, PhD. je špecialista na dane a účtovníctvo, venujúci sa daňovému, ekonomickému a účtovnému poradenstvu. Od roku 2008 sa venuje lektorovaniu odborných školení zameraných na problematiku účtovníctva a daní po celom Slovensku. Od roku 2015 je člen Slovenskej komory daňových poradcov, člen metodicko-legislatívnej komisie pre daň z príjmov právnických osôb a metodicko-legislatívnej komisie pre účtovníctvo.

Pôsobí ako predseda v občianskom združení ZÚSK - Združení účtovníkov Slovenska, ktoré je zamerané na združovanie, rozvoj a podporu profesie účtovníkov a personalistov a šírenie ich dobrého mena.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram