Slovensko
Menu
Index » Blog » Nezaradené » Ďakujeme za Vašu účasť na odbornom webinári
Uverejnené  19.10.21  v 

Ďakujeme za Vašu účasť na odbornom webinári

Ďakujeme za Vašu účasť na odbornom webinári na aktuálnu tému: Zmeny v daňovom zákone v oblasti nefinančných benefitov pre zamestnávateľov a zamestnancov od 1. 1. 2022, ktorú Vám priniesol Edenred v spolupráci s daňovým pradcom Martinom Tužinským.

Obsah webinára v skratke:

  • V čom sa odlišujú zamestnanecké benefity v daňovo – odvodovom porovnaní alternatív na strane zamestnávateľa i zamestnanca + praktické príklady.
  • Porovnanie zdaniteľnosti peňažných a nepeňažných príjmov poskytovaných zamestnancom.
  • Možnosti „financovania“ nepeňažných príjmov poskytovaných zamestnancom z pohľadu zamestnávateľa (vlastné zdroje, sociálny fond a iné)
  • Účtovné zachytenie poskytovaných nepeňažných benefitov pre zamestnancov.
  • A ešte omnoho viac.

Dôležité materiály:

        

Našim cieľom je robiť pre Vás kvalitné odborné vzdelávanie. Preto sme Vám priniesli už druhú sériu webinárov na aktuálne témy, ako sú Zmeny v Zákonníku práce v oblasti stravovania zamestnancov, alebo Zmeny v daňovom zákone v oblasti nefinančných benefitov.

Chceli by sme Vás preto poprosiť o vyplnenie krátkeho prieskumu, ktorý nám umožní lepšie poznať Vaše potreby, ako ste boli spokojný s priebehom a kvalitou webinára a oblasť tém, ktorá by Vás zaujímala do budúcna. Zároveň Vám aj Vašim partnerom, ponúkame možnosť prihlásiť sa na odber noviniek, spojených s odborným poradenstvom Edenred.

        

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram