Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Online webináre pokračujú!
Uverejnené  03.02.22  v 

Online webináre pokračujú!

V roku 2021 sme pre vás pripravili sériu webinárov s veľmi pozitívnym hodnotením na témy týkajúce sa zmeny v daňovom zákone. Webináre navštívilo viac ako 2000 účastníkov, ktorým sme v Edenred poskytli odborné poradenstvo v oblasti nefinančných benefitov a v oblasti stravovania pre rok 2022.  

Dnes by sme vás chceli pozvať na bezplatný online webinár:

Zmeny v stravovaní a benefitoch v roku 2022

Odborná prednáška a diskusia bude vedená v mene spoločnosti Edenred, daňovým poradcom Martinom Tužinským. 

Termíny a registrácia

  • Štvrtok 17. február 2022 v čase od 9:00 do 11:00 hod.  - termín je už obsadený
  • Štvrtok 17. marec 2022 v čase od 9:00 do 11:00 hod. - termín je už obsadený

Obsah webinára 

  • Praktický a jednoduchý prehľad možností v rámci optimalizácie nákladov v roku 2022 
  • Praktické príklady a tipy na benefity oslobodené od daňovo-odvodovej povinnosti 
  • Hodinový priestor na odborné poradenstvo- možnosť klásť otázky priamo na webinári s odbornou odpoveďou od Edenred 
  • A ešte omnoho viac. 

Kapacita jednotlivých termínov je limitovaná max. na 300 účastníkov v rámci jedného webinára. Link na prihlásenie na webinár Vám pošleme deň pred termínom konania webinára. 

Prieskum

Zároveň sme pripravili krátky prieskum na aktuálnu tému odmeňovanie zamestnancov a benefity oslobodené od daňovej a odvodovej povinnosti. Budeme radi, ak si nájdete čas a podelíte sa o svoj názor, ktorý je pre nás nesmierne dôležitý.

Navyše: Vyplnením prieskumu budete automaticky zaradený do žrebovania o tri poukážky Darčeky v hodnote 20 €. Žrebovanie výhercov prebehne 18. februára 2022. 

Lektor:

Ing. Mgr. Martin Tužinský, PhD.
daňový poradca, člen SKDP, č. o. 1090/2015
www.martintuzinsky.sk

Daniam a účtovníctvu sa venuje viac ako dve desaťročia. Od roku 2015 je členom Slovenskej komory daňových poradcov, člen metodicko-legislatívnej komisie pre daň z príjmov právnických osôb a metodicko-legislatívnej komisie pre účtovníctvo. Orientuje sa na daňové, ekonomické, účtovné poradenstvo, spracovanie účtovníctva. 

Organizuje školenia v oblasti daní a účtovníctva. Je autorom praktických pomôcok pre účtovníkov / ekonómov / daňových poradcov / audítorov. 

Pôsobí ako predseda v občianskom združení ZÚSK - Združení účtovníkov Slovenska, ktoré je zamerané na združovanie, rozvoj a podporu profesie účtovníkov a personalistov a šírenie ich dobrého mena. 

Ako sa prihlásim na webinár? 

Deň pred konaním webinára registrovaným účastníkom pošleme prostredníctvom e-mailu pozvánku. Súčasťou pozvánky je aj odkaz na pripojenie. V deň konania webinára sa prostredníctvom odkazu prihlásite. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram