Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Edenred Extra výhody aj pre držiteľov papierových poukážok
Uverejnené  26.08.21  v 

Edenred Extra výhody aj pre držiteľov papierových poukážok

Vaša spokojnosť je pre nás priorita. Pripravujeme pre vás neustále odmeny, špeciálne akcie či zvýhodnené nákupy. Teraz už nie len prostredníctvom mobilnej aplikácie MyEdenred pre kartových užívateľov, ale aj pre držiteľov papierových poukážok.

Spoznajte nespočetné množstvo výhod, ktoré vám Edenred ponúka. Ak ste ešte nestihli a ste držiteľom karty Edenred, stiahnite si našu bezplatnú mobilnú aplikáciu MyEdenred a užívajte si chuťovky od nás každý deň.

Ak kartu Edenred nevlastníte, ale ste držiteľom papierových poukážok, alebo vám viac vyhovuje sledovať si ponuku výhod prostredníctvom počíťača, stačí si otvoriť na našom webe Edenred.sk časť Som zamestnanec a tam pre Vás pripravené Edenred Extra výhody, ktoré vám Edenred prináša.

Ponúkame vám bohatý výber, v ktorom si to svoje nájde naozaj každý. Zaujíma vás šport, zdravý životný štýl, móda, či vzdelávanie? Rozbaľte si svoj darček bez zbytočného čakania.

Zľavy môžete využívať okamžite, stačí pár klikov. Nech sa páči, môžete sa ponoriť do bezstarostného nakupovania.

#edenredchutovky

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram