Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Vyhrajte späť sumu objednávky alebo Fruit day pre zamestnancov
Uverejnené  01.12.16  v 

Vyhrajte späť sumu objednávky alebo Fruit day pre zamestnancov

Od 1.12.2016 je minimálna suma stravného 3,38 €. Pre časové pásmo v trvaní 5-12 hodín je suma stravného zvýšená zo 4,20 € na 4,50 €.

Zároveň suma 4,50 € predstavuje najvýhodnejšiu hodnotu ako pre živnostníkov, tak i pre zamestnávateľov:

  • Ako živnostník/SZČO si môžete znížiť základ dane teraz ešte výraznejšie, a to vo výške 4,50 € za každý odpracovaný deň.
  • Ako zamestnávateľ si môžete uplatniť daňové výhody z vyššej nominálnej hodnoty stravovacej poukážky alebo z vyššieho kreditu na stravovacej karte (55% zo 4,50 € = 2,48 €).

SÚŤAŽ:

Zvýšte nominálnu hodnotu stravného v termíne od 1.12.2016 do 28.2.2017 či už na stravovacej karte alebo stravných lístkoch Ticket Restaurant®

Nielen, že budete zaradený do žrebovania* o super ceny, ale aj príjemne prekvapíte svojich zamestnancov a zvýšite ich motiváciu. Príspevok na stravovanie nad rámec zákona je zamestnancami stále považovaný za najatraktívnejší benefit. Staňte sa ich obľúbeným šéfom!

Každý mesiac žrebujeme:
1. cena: vrátenie hodnoty objednávky
2. – 4. cena: Fruit Day (Ovocný deň)

*Do žrebovania nebudú zaradené objednávky v novej minimálnej nominálnej hodnote (tzn. 3,38 €). Výška preplatenia max. do hodnoty objednávky 3 000 €.

Objednávky cez internet na www.rychlaobjednavka.sk, zaslaním vyplneného formulára

e-mailom na objednavky-sk@edenred.com alebo osobne v našej pobočke v Bratislave.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram