Slovensko
Menu
Index » Blog » Nezaradené » Vianočná nádielka, na ktorú už máte našetrené
Uverejnené  30.11.21  v 

Vianočná nádielka, na ktorú už máte našetrené

Dostali ste v poslednej dobe darček, ktorý vás naozaj potešil? Ak nie, tak máte jedinečnú príležitosť vybrať si taký darček, ktorý vás určite poteší. 

Poznáte Cafetériu? Ostali vám v Cafetérii ešte nejaké nevyčerpané body či peniažky? Práve prišiel najvyšší čas sa nechať odmeniť za svoju dobre vykonanú prácu a vybrať si vianočné darčeky.

Zároveň vám prinášame NOVINKY z Cafetérie, ktoré vám ešte viac spríjemnia jej používanie.

Nové Edenred Benefity

Novinka plná atraktívnych zliav na šport, módu, deti, elektroniku, hudbu, knihy a iné. Každý mesiac vám prinášame nové zľavy. Nie jednu, ani 10, ale desiatky a desiatky zliav.

Stačí navštíviť v Cafetérii novú sekciu Edenred Benefity.

Vianočná nádielka

Využite svoje body či peniažky ešte efektívnejšie. Na výber máte z 24 špeciálnych vianočných ponúk s atraktívnymi zľavami platnými do Vianoc, aby ste ušetrili ešte viac.

Zoznam zliav nájdete v Cafetérii v sekcii 
NOVINKY. 

Potrebujete pomôcť s prístupom do Cafetérie?

Neváhajte sa na nás obrátiť a my vám radi pomôžeme. E-mailom na cafeteria-sk@edenred.com alebo telefonicky na 02/50 707 232.
Viete ako sa prihlásiť do svojej Cafetérie? Je to jednoduché, rýchle a všetko vybavíte z pohodlia domova, online. Stačí iba:

Prajeme vám krásne nakupovanie a obdarovávanie sa. 

Váš Edenred 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram