Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Sme lídrom na trhu benefitov, s ktorým budete víťaziť aj vy
Uverejnené  15.04.24  v 

Sme lídrom na trhu benefitov, s ktorým budete víťaziť aj vy

Už 30 rokov poskytujeme riešenia na odmeňovanie a motiváciu zamestnancov. Náš príbeh začal papierovými lístkami a pokračuje multifunkčnou kartou Edenred a cafeteriou Edenred Benefity Premium.

Ako prví sme pred 15. rokmi uviedli na slovenský trh stravovaciu kartu.
Dnes už prostredníctvom karty Edenred vedia zamestnávatelia svojim zamestnancom zabezpečiť nielen stravovanie, ale aj rekreačný poukaz i rôzne darčeky, služby a voľnočasové aktivity.
Vďaka cafeterii zas majú zamestnávatelia dostupné na jednom mieste všetky externé aj interné benefity a môžu využívať aj moduly podľa preferencií (odmeňovací, narodeninový a vernostný, komunikačný...)
Naše riešenia je možné využiť veľmi jednoducho v širokej sieti akceptačných miest po celom Slovensku.

Jednoduché odmeňovanie

💳 Ak sa rozhodnete svojich zamestnancov potešiť Edenred Benefits či prostriedkami nabitými v cafeterii, ešte aj ušetríte. Nepeňažný benefit do 500 € ročne máte oslobodený od dane.

💳 Jednou z výhod benefitov od Edenred (či už prostredníctvom karty či cafeterie) je aj jednoduchosť zúčtovania. Už nemusíte vymýšlať darčeky, ktoré by potešili všetkých zamestnancov. Urobíte jednu objednávku a zaplatíte jednu faktúru. Darček si už vyberie každý zamestnanec sám.

💳 Ak už karty vo vašej firme používate, nemusíte dokonca ani objednávať ďalšie - stačí len doobjednať digitálnu peňaženku Edenred Benefits.

💳 Ak ste v minulosti využívali darčekové poukážky, ušetríte aj čas a znížite administratívnu záťaž, ktorú by ste museli investovať do manažmentu iných foriem odmeňovania.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram