Slovensko
Menu
Index » Blog » Nezaradené » S Edenred Benefity Café si môžete dať kávu a relaxovať, pretože vyrieši všetky zamestnanecké benefity za vás
Uverejnené  15.02.22  v 

S Edenred Benefity Café si môžete dať kávu a relaxovať, pretože vyrieši všetky zamestnanecké benefity za vás

Edenred Benefity Café je moderný a prehľadný nástroj odmeňovania. Platforma na správu a využívanie zamestnaneckých benefitov, ktoré máte vždy poruke. Vstúpte, prosím, do virtuálnej „Cafetérie“ otvorenej 24/7, ktorá šetrí čas a odmeňuje.

Cafetéria je digitálna platforma, ktorá sa dá ovládať cez počítač, tablet alebo smartfón. Na jej spustenie a správu nie je potrebné žiadne náročné školenie, pretože je intuitívna a prehľadná.

Cafetéria od Edenred ponúka zamestnancom vždy niečo navyše, napríklad extra benefity od Edenred, ktoré vás ako zamestnávateľa nič nestoja. Využite ponuku špeciálnych akcií, cashbackov, ale aj zvýhodnených nákupov. Celé menu výhod spolu s jednoduchým vyhľadávaním benefitov a prevádzok, objednávaním a čerpaním môžete vybaviť jednoducho online pár klikmi.

Šetrite čas aj náklady

Cafetéria vám ponúka niekoľko riešení pod jednou strechou, vďaka ktorým sa zbavíte zbytočnej administratívy a nákladov na správu. Prostredníctvom Cafetérie môžete prideliť každému zamestnancovi body alebo kredit podľa nároku a zásluh. Zároveň si môžete nastaviť napríklad automatické odmeňovanie pri príležitosti životného jubilea, posielanie osobného narodeninového alebo meninového blahoželania zamestnancom a benefity dopĺňať o ďalšie vlastné formy starostlivosti o zamestnancov.

TIP pre vás:

Aplikácia môže slúžiť aj ako komunikačná platforma na:

  • prieskumy spokojnosti zamestnancov,
  • informácie o novinkách,
  • ankety.

Čo všetko nájdete v menu Cafetérie

Cez Cafetériu zabezpečíme pre vašich zamestnancov:

  • širokú akceptačnú sieť partnerov poskytujúcich benefity s dôrazom na vzdelávanie a regeneráciu,
  • možnosť čerpať body aj v najobľúbenejších e-shopoch na Slovensku (napr. Alza.sk, ZlavaDna.sk, Pilulka.sk a mnohých ďalších),
  • integráciu rekreačných poukazov spojených s príspevkom na rekreáciu,
  • integrácia karty Edenred na stravovanie s moznosťou prevodu benefitných bodov na túto kartu,
  • interné benefity,
  • zľavový a cashbakový modul.

Zamestnanec s prehľadom

Každý zamestnanec má v tejto prehľadnej benefitnej samoobsluhe svoj účet, cez ktorý vidí všetky svoje benefity, ich hodnotu a platnosť. Registrácia a prihlásenie do Cafetérie sú možné jednoducho cez počítač, tablet alebo smartfón.

Hneď po pripísaní bodov alebo kreditu si môže zamestnanec vyberať zo širokého zoznamu benefitov alebo hľadať priamo prevádzky partnerských e-shopov cez prehľadný vyhľadávač kategórií či na základe geolokácie.

Servis je pre nás veľmi dôležitý, preto súčasťou služieb ponúkaných pre vašich zamestnancov je aj telefonická a e-mailová podpora v slovenskom a anglickom jazyku.

Ak máte záujem implementovať Edenred Benefity Café riešenia do svojho podnikania a odlíšiť sa od konkurencie v boji o nových zamestnancov, sme tu pre vás a radi zodpovieme všetky vaše otázky telefonicky alebo e-mailom

Váš Cafetéria tím

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram