Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Rozbaľte to na terasách reštaurácií s Edenred
Uverejnené  27.04.21  v 

Rozbaľte to na terasách reštaurácií s Edenred

Trvalo to pridlho, ale naše obľúbené reštaurácie sú späť a ich terasy sú otvorené.

Sú to miesta, kde si môžeme vychutnávať nie len pôžitok z jedla, ale aj stráviť príjemný čas so svojimi priateľmi a rodinou. Teraz je ten správny čas, aby sme ich svojou návštevou podržali. Potrebujú našu pomoc a preto, že nám na nich záleží, pokračujeme vo výzve Poďme sa najesť aj tento rok.

Poďte si s nami vynahradiť stratené. Odhoďte zimné kabáty a starosti a rozbaľte to na terase s Edenred. Poďte s nami opäť do toho!  Podporte vašu obľúbenú reštauráciu a Edenred vás odmení. Prekvapte svojich blízkych a spríjemnite si deň spoločným obedom. Odmeňte sa hneď 2 x. Spoločne strávenými chvíľami a navyše odmenou od Edenred.

Za každú platbu 5 € a viac vám na kartu vrátime 0,20 € späť na ďalšiu podporu. Pridajte sa k nám a rozbaľte to s nami súťažou!

Výzva Poďme sa najesť je súčasťou medzinárodnej iniciatívy skupiny Edenred v rámci ktorej bol zriadený fond určený na aktivity k zmierneniu dopadov pandémie koronavírusu, medzi ktoré patrí aj podpora reštaurácií v siete Ticket Restaurant® od Edenred.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram