Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » pOZDRAVTE SA!
Uverejnené  18.06.23  v 

pOZDRAVTE SA!

Prečo je dôležitá obedová pauza a ako si ju môžete spríjemniť s vedomím, že myslíte aj na svoje zdravie? Aj o tom je náš projekt pOZDRAVTE SA, v ktorom sa snažíme zlepšiť životný štýl Slovákov a Sloveniek a motivovať ich k zdravšiemu výberu obedového menu. 

Ľahká zmena

Výskumy potvrdzujú, že záujem zamestnancov o zdravé stravovanie rastie, čo pociťujú aj reštaurácie. Preto zaraďujú do svojej ponuky aj zdravšie varianty jedál. Zdravé stravovanie sa nám však často spája s malou porciou drahého jedla, čo sa ale dá pri správnej kombinácii ingrediencií ľahko zmeniť. A aj váš žalúdok sa bude cítiť ľahšie!

Práca počká

Tento výrok je medzi kolegami populárny, no pri obedovej pauze je priam žiadaný. Pravidelná obedová pauza vždy v rovnakom čase má naozaj zmysel. Ideálne je, keď ju strávite mimo priestorov kancelárie. A najlepšie je, keď si ju vychutnáte v pokoji, bez stresu a jedlo si vyberiete s ohľadom na potreby vášho tela. Telo sa vám odvďačí zvýšením koncentrácie aproduktivity, lepšou náladou, nižšou chorobnosťou, a navyše, utužíte kolektív mimo office! 

Nerobíme to len tak! Sme jedným z partnerov v oblasti zdravej výživy a zapájame sa do projektu Európskej Únie – FOOD na podporu zdravého a vyváženého stravovania. Práve preto sme radi, že disponujeme kvalitami, ktoré pomôžu aj vám.

pOZDRAVTE SA s Veronikou Hanákovou

V rámci nášho projektu sme spojili sily s výživovou poradkyňou Veronikou Hanákovou, ktorá nás sprevádza často navštevovanými gastronomickými prevádzkami v Bratislave. Tie navštevujú zamestnanci z blízkych firiem, najmä počas obedových páuz.

              

S Veronikou sa v nasledujúcich videách spoločne pozrieme na:

  • ingrediencie, ktoré sú pre vás zdravšou voľbou,
  • ingrediencie, ktoré sú lacnejším variantom,
  • čo by mal obsahovať zdravý a vyvážený obed,
  • ktoré reštaurácie Veronika odporúča.

Chickees, Veg life a ďalšie reštaurácie čakajú na vašu návštevu, tak poďte na to!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram