Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Po novom môžete za obed zaplatiť mobilom. Vďaka Google Pay.
Uverejnené  03.09.18  v 

Po novom môžete za obed zaplatiť mobilom. Vďaka Google Pay.

Už žiadne pokrčené stravovacie poukážky vo vrecku, či zabudnutá stravovacia karta. Za obed po novom dokážete zaplatiť aj svojím mobilom. Edenred v spolupráci s Mastercard spojil svoje sily s technologickým gigantom Google a na trh prinášajú novinku, vďaka ktorej bude váš život opäť jednoduchší.

Ticket Restaurant® stravovacia karta od Edenred je jediná stravovacia karta na Slovensku, ktorou je možné platiť mobilom s aplikáciou Google Pay. Na obed už odteraz môžete chodiť pokojne bez peňaženky.

Výhody aplikácie

Platba telefónom prináša množstvo výhod. Okrem toho, že jediné, čo musíte mať pri sebe je smartfón, aj samotná platba je veľmi rýchla, jednoduchá a bezpečná. Platíte rovnako pohodlne ako klasickou bezkontaktnou platobnou kartou. Stačí len odblokovať telefón a priložiť ho k terminálu v obchode alebo reštaurácii. Samotnú aplikáciu nemusíte vôbec otvoriť, použiť sa totiž dá aj v offline režime. Online režim slúži najmä na synchronizáciu dát a uskutočnených transakcií. Ich prehľad je neskôr možné bez problémov skontrolovať.

Nová éra

Pomocou aplikácie Google Pay pre Android je možné jednoducho zaplatiť za svoj obed. K tomu, aby ste mohli novú službu bez problémov používať potrebujete telefón s podporou NFC platieb so systémom Android Lollipop (5.0) a vyššej, stravovaciu kartu Ticket Restaurant® od spoločnosti Edenred, nainštalovanú aplikáciu Google Pay.

Základom je bezpečnosť

Pri používaní nového spôsobu platby sú všetky údaje zašifrované a uložené na zabezpečených serveroch. Netreba sa teda báť ich zneužitia. Aplikácia pri uskutočnení transakcie v obchode pracuje s virtuálnym účtom, takže všetky dáta zostávajú v bezpečí. Obchodník nemá žiadny prístup k vašej karte ani údajom z nej.

Nosiť peňaženku sa už nenosí. Vychutnajte si zážitok z platenia mobilom.

Zistiť viac
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram