Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Online webinár: Zmeny v daňovom zákone v oblasti nefinančných benefitov. Aký majú vplyv na zamestnávateľov a zamestnancov.
Uverejnené  04.10.21  v 

Online webinár: Zmeny v daňovom zákone v oblasti nefinančných benefitov. Aký majú vplyv na zamestnávateľov a zamestnancov.

Od 1. 1. 2022 sa so zmenou zákona o dani z príjmov pre mnohých z Vás otvára možnosť optimalizácie nepeňažných benefitov pre Vašu spoločnosť a aj pre Vašich zamestnancov. Každej spoločnosti sa táto zmena dotkne iným spôsobom, no základne zmeny platia pre všetkých.

V závislosti od pohľadu na náklady zamestnávateľa a výhody zamestnanca Vám prinášame prehľad zmien dotýkajúcich s nepeňažných benefitov oslobodených od dane, spolu s praktickými príkladmi najčastejšie využívaných benefitov.

Pozývame Vás na bezplatný webinár spojený s poradenstvom na tému Zmeny v daňovom zákone v oblasti nefinančných benefitov pre zamestnávateľov a zamestnancov. Prednáška a aj diskusia bude vedená v mene spoločnosti Edenred, daňovým poradcom Martinom Tužinským.

Ing. Mgr. Martin Tužinský, PhD.
daňový poradca, člen SKDP, č. o. 1090/2015
www.martintuzinsky.sk

Daniam a účtovníctvu sa venuje viac ako dve desaťročia. Od roku 2015 je členom Slovenskej komory daňových poradcov, člen metodicko-legislatívnej komisie pre daň z príjmov právnických osôb a metodicko-legislatívnej komisie pre účtovníctvo. Orientuje sa na daňové, ekonomické, účtovné poradenstvo, spracovanie účtovníctva.

Organizuje školenia v oblasti daní a účtovníctva. Je autorom praktických pomôcok pre účtovníkov / ekonómov / daňových poradcov / audítorov.

Pôsobí ako predseda v občianskom združení ZÚSK - Združení účtovníkov Slovenska, ktoré je zamerané na združovanie, rozvoj a podporu profesie účtovníkov a personalistov a šírenie ich dobrého mena.

Obsah webinára

  • V čom sa odlišujú zamestnanecké benefity v daňovo – odvodovom porovnaní alternatív na strane zamestnávateľa i zamestnanca + praktické príklady.
  • Porovnanie zdaniteľnosti peňažných a nepeňažných príjmov poskytovaných zamestnancom.
  • Možnosti „financovania“ nepeňažných príjmov poskytovaných zamestnancom z pohľadu zamestnávateľa (vlastné zdroje, sociálny fond a iné)
  • Účtovné zachytenie poskytovaných nepeňažných benefitov pre zamestnancov.
  • A ešte omnoho viac.

Termíny a registrácia

  • Pondelok 11. 10. 2021, od 9:00 do 11:00 hod. - termín je už obsadený
  • Streda 20. 10. 2021, od 9:00 do 11:00 hod. - termín je už obsadený
  • Pondelok 25. 10. 2021, v čase od 9:00 hod. do 11:00 hod. - termín je už obsadený
  • Utorok 16.11.2021, v čase od 9:00 hod. do 11:00 hod. - termín je už obsadený

Registrujte sa tu ↓

Kapacita jednotlivých termínov je limitovaná max. na 100 účastníkov v rámci jedného webinára. Potvrdenie o registrácii na webinár Vám pošleme e-mailom.

Bonusy

  • Odborné poradenstvo počas priameho prenosu s lektorom
  • Videozáznam z webinára

Ako sa prihlásim na webinár?

Po potvrdení registrácii Vám pošleme prostredníctvom e-mailu pozvánku do kalendára s potvrdením Vašej účasti. Súčasťou pozvánky je aj odkaz na pripojenie k webináru. V deň webináru sa prostredníctvom odkazu prihlásite na webinár.  

1. Kliknite na odkaz, ktorý sme Vám poslali na webinár
2. Zadajte Vaše údaje (napr. meno a spoločnosť alebo iba meno) - tieto údaje sa budú zobrazovať ostatným členom na webinári.
3. Materiály k webináru budú prezentované online.

Ako prebiehajú webináre

Webináre sú obľúbenou vzdelávacou formou, ktorá umožňuje našim partnerom prístup k dôležitým informáciám pohodlne, online. Webinár je živé online vysielanie, umožňujúce interakciu prezentujúceho a publika pomocou rôznych kanálov. Prezentujúci vidí a počuje účastníkov webináru a súčasne prezentuje na obrazovke školiaci materiál. Účastníci sledujú prezentujúceho a v prípade otázok, majú možnosť reagovať slovne, alebo požiadať o slovo "tzv. Zdvihnúť ruku" alebo napísať svoju otázku do spoločného "chatu". Webinár je teda plnohodnotná interaktívna prednáška na diaľku.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram