Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Online webinár - Nové sumy stravného od 1.5.2022 a zmeny v nefinančných benefitoch!
Uverejnené  14.04.22  v 

Online webinár - Nové sumy stravného od 1.5.2022 a zmeny v nefinančných benefitoch!

Vážení klienti,

pozývame vás na bezplatný online webinár spoločnosti Edenred na tému:

Nové sumy stravného od 1.5.2022 a zmeny v nefinančných benefitoch

Opäť vám prinášame všetky dôležité informácie ohľadom zmien v daňovom zákone v oblasti stravovania a odmeňovania, spolu s tipmi a príkladmi na optimalizáciu nákladov v danej oblasti.

Aj v roku 2022 sme pre našich klientov pripravili sériu webinárov na témy týkajúce sa zmien v daňovom zákone. Webináre navštívilo viac ako 3 000 účastníkov, ktorým sme v Edenred poskytli odborné poradenstvo v oblasti nefinančných benefitov a v oblasti stravovania pre rok 2022. Webináre mali veľmi pozitívne hodnotenie.

Prednáška a diskusia bude vedená v mene spoločnosti Edenred, daňovým poradcom Martinom Tužinským.

Dnes by sme vás chceli pozvať na bezplatný online webinár:

Termíny a registrácia

  • Štvrtok 28. apríla 2022 v čase od 9:00 do 11:00 hod. - obsadené
  • Streda 18. mája 2022 v čase od 9:00 do 11:00 hod.  - obsadené

Kapacita jednotlivých termínov je limitovaná max. na 300 účastníkov v rámci jedného webinára. Link na prihlásenie na webinár Vám pošleme deň pred termínom konania webinára. 

Lektor:

Ing. Mgr. Martin Tužinský, PhD.
daňový poradca, člen SKDP, č. o. 1090/2015
www.martintuzinsky.sk

Daniam a účtovníctvu sa venuje viac ako dve desaťročia. Od roku 2015 je členom Slovenskej komory daňových poradcov, člen metodicko-legislatívnej komisie pre daň z príjmov právnických osôb a metodicko-legislatívnej komisie pre účtovníctvo. Orientuje sa na daňové, ekonomické, účtovné poradenstvo, spracovanie účtovníctva. 

Organizuje školenia v oblasti daní a účtovníctva. Je autorom praktických pomôcok pre účtovníkov / ekonómov / daňových poradcov / audítorov. 

Pôsobí ako predseda v občianskom združení ZÚSK - Združení účtovníkov Slovenska, ktoré je zamerané na združovanie, rozvoj a podporu profesie účtovníkov a personalistov a šírenie ich dobrého mena. 

Ako sa prihlásim na webinár? 

Deň pred konaním webinára registrovaným účastníkom pošleme prostredníctvom e-mailu pozvánku. Súčasťou pozvánky je aj odkaz na pripojenie. V deň konania webinára sa prostredníctvom odkazu prihlásite. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram