Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Online seminár: Zmeny v Zákonníku práce v oblasti stravovania zamestnancov. Aký majú vplyv na zamestnávateľov?
Uverejnené  22.02.21  v 

Online seminár: Zmeny v Zákonníku práce v oblasti stravovania zamestnancov. Aký majú vplyv na zamestnávateľov?

Zavedenie finančného príspevku na stravovanie bolo Ministerstvom financíí či v médiách komunikované ako lacnejší a jednoduchší variant oproti súčasnej forme stravovacích poukážok. Avšak napriek prvotným očakávaniam sa ukazuje, že finančný príspevok nenesie so sebou rovnake výhody ako stravovacie poukážky a samotný zákon prináša so viacero otázok.Objednajte stravovanie pre seba a svojich zamestnancov počas prvých dvoch mesiacov roka a získajte štvrťrok bez poplatkov.

Zúčastnite sa bezplatného webinára a využite možnost spýtať sa na všetko čo vás zaujíma, daňového poradcu Martina Tužinského zo spoločnosti ProFuturion accounting.

Ing. Mgr. Martin Tužinský, PhD.
daňový poradca, člen SKDP, č. o. 1090/2015
predseda ZÚSK - Združenia účtovníkov Slovenska

Daniam a účtovníctvu sa venuje viac ako dve desaťročia. Od roku 2015 je členom Slovenskej komory daňových poradcov, člen metodicko-legislatívnej komisie pre daň z príjmov právnických osôb a metodicko-legislatívnej komisie pre účtovníctvo. Orientuje sa na daňové, ekonomické, účtovné poradenstvo, spracovanie účtovníctva.

Organizuje školenia v oblasti daní a účtovníctva. Je autorom praktických pomôcok pre účtovníkov / ekonómov / daňových poradcov / audítorov.

Pôsobí v občianskom združení ZÚSK - Združení účtovníkov Slovenska, ktoré je zamerané na združovanie, rozvoj a podporu profesie účtovníkov a personalistov a šírenie ich dobrého mena.

www.martintuzinsky.sk

Čo sa na webinári dozviete?

  • V čom sa odlišuje príspevok na stravovanie vo forme stravovacích poukážok (elektronických alebo papierových) a finančný príspevok na stravovanie z hľadiska daňových odvodov na strane zamestnávateľa i zamestnanca
  • Ako je to s poskytovaním stravovacích poukážok/finančného príspevku na home office, telepráci.
  • Aké aspekty treba zvážiť pri prípadnom zavádzaní finančného príspevku na stravovanie.
  • Aké sú limity pre poskytovanie stravovacích poukážok/finančného príspevku – a je to ozaj ekonomicky výhodnejšie ako bolo komunikované v médiách?
  • Ďalšie ďanové a účtovné aspekty stravovacích poukážok/finačného príspevku.

Termíny a registrácia

  • Štvrtok 04.03.2021, 9.00 – 11.00 hod. - termín je už obsadený
  • Štvrtok 11.03.2021, 9.00 – 11.00 hod. - termín je už obsadený
  • Štvrtok 18.03.2021, 9.00 – 11.00 hod. - termín je už obsadený
  • Štvrtok 25.03.2021, 9.00 – 11.00 hod. - termín je už obsadený
  • Piatok 09.04.2021, 9.00 - 11.00 hod. - termín je už obsadený
  • Piatok 23.04.2021, 9.00 - 11.00 hod. - termín je už obsadený

Registrujte sa tu ↓

Kapacita jednotlivých termínov je limitovaná max. na 100 účastníkov v rámci jedného seminára. Potvrdenie o prihlásení Vám pošleme e-mailom.

Ako sa na webinár pripojiť?
Po registáci Vám pošleme e-mailom pozvánku do kalendára s potvrdením Vašej účasti a odkazom na pripojenie. Všetky semináre budeme nahrávať a po ich skončení poskytneme všetkým účastníkom jeho záznam.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram