Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Objednajte teraz karty Edenred a prvú objednávku máte na nás
Uverejnené  08.01.24  v 

Objednajte teraz karty Edenred a prvú objednávku máte na nás

Ešte vo vašej spoločnosti nepoužívate kartu Edenred?

Objednajte ju pre vás a vašich zamestnancov hneď teraz a vystavenie a dodanie získate úplne zadarmo.
Objavte pravidelné akcie, súťaže a množstvo jej ďalších výhod.

Prečo sa rozhodnúť pre kartu Edenred?

💳 Jedna karta, viac možností = umožňuje zabezpečiť stravovanie, odmeňovanie zamestnancov a rekreačný príspevok vďaka trom peňaženkám.

💳 S kartou Edenred je administratíva skrátka jednoduchšia. Už nemusíte strácať čas distribúciou stravných lístkov, viacerých kariet alebo účtovaním množstva faktúr za rekreáciu.

💳 Ako nepeňažný benefit je daňovo zvýhodnená

💳 Už žiadne riziko pri manipulácii s hotovosťou, preprave a skladovaní. Kartu objednáte jednorazovo a my vám ju doručíme priamo do firmy. Následne sa stravné, benefity alebo príspevok na rekreáciu objednávajú online (môžete si zvoliť či využijete len jednu peňaženku alebo viaceré).

💳 Vy aj vaši zamestnanci získavate prístup do vernostného programu Edenred extra výhody – rozmanité odmeny, akcie, zvýhodnené nákupy, súťaže či cashback za obed.

💳 O karte máte aj so svojimi zamestnancami dokonalý prehľad vďaka osobnému online účtu a mobilnej aplikácii MyEdenred.

💳 Umožňuje platby v neutále sa rozširujúcej sieti akceptačných miest na Slovensku.

💳 Ponúka jedinečné možnosti platenia - mobilom alebo hodinkami cez Google Pay™, Apple Pay a SMS alebo online (v prípade peňaženky na rekreáciu).

💳 Prostriedky na karte sú účelovo viazané, čiže vaši zamestnanci ich primárne využijú pre seba a neminú ich len tak na bežný chod domácnosti.

💳 Navyše teraz je každá prvá objednávka karty oslobodená od poplatku za jej vydanie a doručenie.

Kampaň trvá od 08. 01. 2024 do 29. 02. 2024.

Podmienkou je uzatvorenie zmluvy a následná realizácia prvej objednávky karty Edenred – peňaženky Ticket Restaurant®, peňaženky Benefits alebo peňaženky Dovolenka.

Karty Edenred môžete objednať telefonicky na 02/50 707 223, prostredníctvom e-mailovej adresy telesales-sk@edenred.com alebo cez svojho prideleného obchodného zástupcu.

Štatút kampane

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram