Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Niekedy stačí malé gesto, aby boli vaši zamestnanci spokojní a lojálni
Uverejnené  18.11.20  v 

Niekedy stačí malé gesto, aby boli vaši zamestnanci spokojní a lojálni

Dobrý zamestnávateľ vie, že jeho ľudia chodia do práce a podávajú výkony nielen kvôli platu. Motivuje ich aj pochvala, povšimnutie, ocenenie toho, čo robia. Až 99 % zamestnancov takéto gesto zamestnávateľa motivuje k vyšším výkonom. Urobte ho, Edenred vám s tým pomôže.

Ocenený zamestnanec – lojálny zamestnanec

Efektívne využiť sociálny fond znamená dať zamestnancom to, čo potrebujú. My v Ederend vieme, že to nie sú peniaze navyše, že niekedy stačí aj malé gesto. Až 80 % zamestnancov ktorí cítia, že si ich zamestnávateľ váži a oceňuje, neuvažuje o zmene zamestnania. Naopak, zvyšuje sa ich lojalita voči firme a dokážu zabrať aj v náročných časoch, keď treba pracovať viac, možno aj za menej peňazí.

Zároveň platí, že 56 % zamestnancov, ktorí uvažujú o zmene zamestnávateľa, ako dôvod uvádza nedostatok uznania, ocenenia či motivácie.

Čas odmeniť

Príjemné neformálne stretnutia na vianočnom či koncoročnom večierku, ktoré firmy zvykli pre svojich zamestnancov organizovať, žiaľ tento rok musia mnohí zamestnanci oželieť. Nedovoľujú to či už obmedzené financie, ale najmä epidemiologická situácia. Ako sa teda zamestnancom od uveriteľne a efektívne poďakovať?

Edenred poukážky Darčeky a Služby sú stávkou na istotu, že zamestnanec sa bude cítiť naozaj odmenený a potešení. Z našich prieskumov totiž vieme, že až 94 % zamestnancov sa poteší odmene, ktorú môžu využiť na relax, šport, kultúru alebo nákup darčeka iba pre seba podľa svojich predstáv.

Čas povedať ďakujem je teraz

Edenred poukážky Darčeky a Služby sú účelovo viazané, dajú sa financovať zo sociálneho fondu a objednať ich je veľmi jednoduché. Tento rok, Edenred pridá ešte niečo navyše. K objednaným darčekovým poukážkam pribaľujeme zdarma darčekové obaly a vianočné vreckové, ktoré si môžu zamestnanci nájsť vo svojej obálke. V obehu je až 10 x 50 €!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram