Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Nezabudnite minúť kredit na svojich kartách Ticket Restaurant® a Edenred Dovolenka do konca roka
Uverejnené  14.12.20  v 

Nezabudnite minúť kredit na svojich kartách Ticket Restaurant® a Edenred Dovolenka do konca roka

Vážení užívatelia,

odteraz si môžete v mobilnej aplikácii Edenred Benefity nájsť aj informáciu o exspirácii kreditu na svojich kartách Ticket Restaurant® a Edenred Dovolenka, ktorú sme pre Vás doplnili hneď pod zostatok v časti „Info o karte“.

Zároveň by sme Vám radi pripomenuli, že prostriedky na kartách Ticket Restaurant® a Edenred Dovolenka môžete využiť ešte počas nasledujúcich dní, najneskôr však do 31. 12. 2020 vrátane, v našej najširšej akceptačnej sieti.

Zostávajúce prostriedky na karte Ticket Restaurant® môžete využiť na donášku alebo službu „Vyzdvihni a zjedz“. Prevádzky z našej partnerskej siete si vyhľadáte jednoducho v online katalógu akceptačných miest.

Prostriedky na karte Edenred Dovolenka môžete využiť na spríjemnenie si posledných dní roka relaxom v niektorom zo slovenských hotelov alebo penziónov z našej ponuky tisícich akceptačných miest. V prípade, že budete platiť za ubytovanie, nezabudnite tak spraviť do 31. 12. 2020 vrátane, aj keď sa Váš pobyt končí neskôr.

Krásne prežitie vianočných sviatkov Vám praje

Váš Edenred

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram