Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Leto sa ešte nekončí, využite príspevok na rekreáciu alebo tábor pre deti s kartou Edenred
Uverejnené  15.08.23  v ,

Leto sa ešte nekončí, využite príspevok na rekreáciu alebo tábor pre deti s kartou Edenred

Leto sa nekončí, ostáva ešte more času spoznávať krásy Slovenska s kartou Edenred! Stačí, aby vám zamestnávateľ na kartu elektronicky doplnil príspevok na rekreáciu, vy si už iba vyberiete miesto a čas a potom si to užijete.

Ak u svojho zamestnávateľa nepretržite pracujete viac ako 24 mesiacov, môžete ho požiadať o príspevok na rekreáciu až do výšky 500 €. Povinnosť poskytnúť ho má zamestnávateľ, ktorý dáva prácu minimálne päťdesiatim ľuďom. Dobrovoľne ho však môže poskytnúť aj malá a stredná firma. Príspevok na rekreáciu je oslobodený od dane a odvodov, preto je to skvelý spôsob, ako môže aj menší zamestnávateľ spríjemniť mimopracovný život svojim zamestnancom.

Rekreačný príspevok sa dá využiť na ubytovanie s polpenziou na Slovensku. Musí trvať minimálne dve noci a do konečného účtu môžu byť zahrnutí aj rodinní príslušníci zamestnanca.

Také jednoduché

Niektorým zamestnancom aj zamestnávateľom vadí relatívne veľká byrokracia spojená s nárokom na vyplatenie príspevku na rekreáciu. S rekreačným e-poukazom Dovolenka na karte Edenred sa však všetko zjednodušuje!

Zamestnávateľ, pripravený plniť si svoje záväzky plynúce z legislatívy, môže využitím rekreačného e-poukazu Dovolenka urobiť radosť svojim zamestnancom a personálnemu a mzdovému oddeleniu ušetriť množstvo času a starostí.

Kým povinnosť poskytnúť príspevok na rekreáciu vyplýva zamestnávateľom s 50 a viac zamestnancami zo zákona, formu, akou bude príspevok na rekreáciu poskytovať, si môže vybrať sám.

„Oveľa jednoduchšie ako hľadať údaje vo faktúrach a potvrdeniach od zamestnancov je nahrať finančné prostriedky určené na rekreáciu na kartu Edenred,“ vysvetlila Lívia Bachratá, riaditeľka pre Public Affairs v spoločnosti Edenred.

Potom už stačí iba podpísané vyhlásenie od zamestnanca o použití rekreačného poukazu. Všetky doklady budete mať pokope a údaje v nich prehľadné.

Ako využiť elektronický poukaz?

Zamestnanca, ktorý dostal od zamestnávateľa príspevok na rekreáciu vo forme e-poukazu Dovolenka na svoju kartu Edenred, čaká príjemné plánovanie voľna.

Ubytovacie zariadenie si môže vybrať podľa svojej chuti. Využiť môže aj kompletný prehľad zariadení, ktorý na tieto účely vytvoril Edenred v spolupráci s portálom Booking.com. Na výber má však aj pobyty cez cestovné kancelárie a agentúry alebo môže využiť priamu rezerváciu v zariadení (bez sprostredkovateľa).

Vybraný pobyt sa dá cez kartu Edenred s e-poukazom Dovolenka zarezervovať a okrem toho sa dá priamokartou Edenred online zaplatiť. Na pobyte tak odpadajú starosti s platením faktúr, obavy, či budú mať dovolenkári dostatočnú hotovosť alebo kredit na svojej platobnej karte, prípadne rozmýšľanie, kam hotovosť na zaplatenie konečného účtu ukryť, pretože zlodej sa môže nájsť všade.

S kartou Edenred s e-poukazom Dovolenka nič z toho netreba riešiť. Jediné, čo treba, je užívať si vybraný pobyt.

Relax podľa želania

Rekreačný poukaz sa dá využiť v rôznych typoch zariadení – na chatách, v hoteloch, v lyžiarskych alebo v turistických oblastiach. Máte chuť na bazény, aquaparky alebo wellness? Ubytujte sa v ich blízkosti alebo priamo v zariadení, pobyt uhraďte z rekreačného e-poukazu a užite si ich!

„Vďaka širokej akceptačnej sieti, ktorú navyše neustále zväčšujeme, sa dá karta Edenred s rekreačným e-poukazom Dovolenka využiť naozaj na celom Slovensku. Po rokoch skúseností môžeme konštatovať, že si cez ňu oddych a rekreáciu šitú na mieru nájde každý zamestnanec. Rekreačným poukazom prostredníctvom karty Edenred ľahko zaplatíte napríklad aj tábor pre deti,“ povedala L. Bachratá.

Kartové riešenia plné výhod

V súčasnosti už snáď nikto nepochybuje o výhodách digitálnych platobných riešení. Karta Edenred ponúka možnosti inovatívnych platieb cez platobné aplikácie (Google Pay, Apple Pay), platbu formou SMS aj online. Platby sú bezpečné, dohľadateľné a držiteľ karty v nich má vždy prehľad.

Bezkontaktná platba je blesková, bezpečná a na cent presná. „Karta Edenred ponúka viacero možností, ako ju využiť. Okrem platieb zahŕňa aj exkluzívne benefity – zľavy, odmeny, cash back pri platbách za obed alebo využitie iných služieb. Ide o moderné riešenie, ktoré zjednodušuje život zamestnávateľom aj zamestnancom, aby mali viac času na prácu aj na oddych,“ uzatvára L. Bachratá z Edenred.


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram