Slovensko
Menu
Index » Blog » Nezaradené » Edenred webináre
Uverejnené  11.10.22  v 

Edenred webináre

Po troch úspešných webinároch, ktoré Edenred svojim koncovým užívateľom produktov priniesol tento rok, si vám dovoľujeme ponúknuť ďalšie. V Edenred sme pre vás pripravili dva bezplatné webináre s odborníčkou Danou Moderdovskou, ktorá je známa ako @zerowasterka na sociálnej sieti TikTok a Instagram. Témy sú opäť zaujímavé. Ako byť eko aj počas jesene, využitie gaštanov v domácnosti, bezodpadové kahance a vence či zerowaste Vianoce,... toto je len malá ukážka.   

A v novembri vás čaká ďalší webinár s úspešnou výživovou poradkyňou a certifikovanou osobnou trénerkou Veronikou Hanákovou, ktorá nám opäť poradí a pomôže v oblasti výživy.

Dana Moderdovská - prednáša, píše knihy a bloguje 

„Snažím sa žiť bez odpadu, prednášam, blogujem a workshopujem o mojich skúsenostiach. Okrem toho píšem knižky pre deti o tom, ako aj oni môžu pomôcť planéte Zem, aby sa usmievala.“   

Termíny webinárov

ZBAVME JESEŃ ZBYTOČNÉHO ODPADU - STREDA, 26. októbra 2022 v čase od 12:00 do 13:00 hod. - TERMÍN JE UŽ OBSADENÝ

ZEROWASTE VIANOCE -  STREDA, 7. decembra 2022 v čase od 12:00 do 13:00 hod. - TERMÍN JE UŽ OBSADENÝ

Veronika Hanáková - trénuje, prednáša, píše knihy a ešte oveľa viac. 

Skúsená výživová odborníčka a certifikovaná osobná trénerka so špecializáciou na športovú výživu. Absolvovala vysokoškolské štúdium v odbore Biochémia a výživa. Počas svojej dlhoročnej praxe pomohla už viac než 1500 klientom prirodzene upraviť stravu a dosiahnuť trvalé výsledky. Je spoluautorkou knihy Ľahký reštart s podtitulom Ako nakopnúť spaľovanie s chuťou a bez diét.   

IG @veronika_nutriexpert  


Termíny webinára

VÝŽIVA - ZÁKLAD NÁŠHO ZDRAVIA - UTOROK, 15. novembra 2022 v čase od 12:00 do 13:30 hod. - TERMÍN JE UŽ OBSADENÝ

Kapacita je limitovaná max. na 300 účastníkov v rámci jedného webinára. Link na prihlásenie na webinár Vám pošleme e-mailom deň pred konaním webinára.   

Tešíme sa na Vás!  

Program FOOD je celoeurópsky program, ktorý sa usiluje o verejné zdravie. Cieľom je podporovať vyváženú stravu a zdravý životný štýl prostredníctvom originálneho prístupu. Zameriava sa na zlepšenie nutričných hodnôt jedál ponúkaných v reštauráciách a zjednodušenie výberu poskytovaním lepších informácií. Má tiež za cieľ zvyšovať povedomie spotrebiteľov, a to formou od zamestnávateľov k zamestnancom.  

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram