Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Edenred priniesol odbornú prednášku k novele zákona o daniach z príjmu
Uverejnené  15.10.21  v 

Edenred priniesol odbornú prednášku k novele zákona o daniach z príjmu

Aj tento rok sme boli hlavným partnerom konferencie HRcomm, ktorá sa konala 14 -15. 10. 2021. Hlavnou témou tohtoročnej konferencie bola: Spätná väzba - jediná cesta ako zvládnuť zlyhania a nastaviť organizáciu na trvalý rast.

Edenred, ako odborník na témy zamestnaneckých benefitov poskytol v rámci konferencie odborné poradenstvo a súčasne aj odbornú prednášku v spolupráci s daňovým poradcom Martinom Tužinským, na aktuálnu tému: Nie je 500€ ako 500€. Zmeny v daňovom zákone v oblasti nefinančných benefitov.

V skratke sme vám počas prednášky predstavili prehľad najdôležitejších pripravovaných zmien novely zákona, dopad na zamestnanca a aj zamestnávateľa a nechýbali aj praktické príklady.

V prípade, ak ste nestihli našu Edenred prednášku na konferencii, alebo by ste mali záujem o doplňujúce informácie, či o odborné poradenstvo na tému Zmeny daňového zákona platného od 1. 1. 2022, máte možnosť sa zúčastniť bezplatného webinaru, ktorý pripravujeme k danej téme.

Posledné voľné miesta na webinár tu

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram