Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Edenred posilnil svoju pozíciu na Slovensku
Uverejnené  16.10.17  v 

Edenred posilnil svoju pozíciu na Slovensku

Vážení klienti, partneri,

s potešením Vás informujeme, že Edenred, svetový líder v oblasti zamestnaneckých benefitov, od 16. októbra 2017 posilnil svoju pozíciu na Slovensku vďaka spojeniu so spoločnosťou VAŠA Slovensko.

Pre Vás, súčasných klientov a partnerov, sa nič nemení. Spojenie nemá vplyv na naše existujúce obchodné vzťahy. Všetky postupy a kontaktné osoby ostávajú rovnaké. Náš prevádzkový tím je Vám aj naďalej plne k dispozícii a bude pre Vás zabezpečovať služby na vysokej úrovni.

My v spoločnosti Edenred sme hrdí na spoluprácu s Vami.
Tešíme sa, že aj naďalej Vám - našim klientom, môžeme prinášať inovatívne produkty a služby, ako napríklad stravovaciu kartu Ticket Restaurant®, ktorá uľahčuje život Vám aj Vašim zamestnancom.
Týmto spojením spoločnosť Edenred posilní svoje portfólio o nové riešenia s pridanou hodnotou. Umožníme Vašim zamestnancom prístup do rastúcej siete akceptačných miest, ktorú neustále rozširujeme. Našou ambíciou je aj naďalej byť Vaším partnerom a poskytovať služby, vďaka ktorým si zachovávate status výborného zamestnávateľa.
Pre Vás - našich partnerov, spojením so spoločnosťou VAŠA rozširujeme možnosti získavať nových zákazníkov a zvyšovať Váš obrat. Našou snahou je posilniť vzájomnú spoluprácu a propagovať sieť akceptačných miest prostredníctvom cielených marketingových kampaní.

Môžete sa spoľahnúť na celý tím spoločnosti Edenred-VAŠA a vysokú kvalitu poskytovaných služieb. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu na adrese info-sk@edenred.com alebo na telefónnom čísle 02 / 50 707 222.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s Vami.

S pozdravom

Cyril Favel
Generálny riaditeľ Edenred Slovakia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram