Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Edenred pomáha šetriť pri nákupe darčekov
Uverejnené  14.12.23  v ,

Edenred pomáha šetriť pri nákupe darčekov

Edenred riešenia sa hodia celoročne, ale v období pred Vianocami ešte viac. Poradíme vám, ako ušetriť peniaze, ale aj čas a energiu pri zabezpečovaní darčekov pre blízkych alebo pre zamestnancov.

Vianoce ani zďaleka nie sú iba o darčekoch, určite nielen o tých hmotných. Ale ruku na srdce, boli by to čudné sviatky, keby nikto z nás pod stromčekom naozaj nič nenašiel. Okrem potešenia by sme prišli o krásne momenty, keď rozmýšľame nad tým, po čom naši blízki túžia, aj o čarovné okamihy, keď im po rozbalení darčeka zažiaria oči a ústa sa roztiahnu do šťastného úsmevu.

Podľa nás Vianoce nemusia byť bohaté, ale určite majú byť príjemné a spokojné. Ponúkame preto všetkým držiteľom platobnej karty Edenred exkluzíve zľavy a výhody pri zabezpečovaní darčekov. Aby ostali prostriedky aj na spoločné voľné chvíle pohody.

Exkluzívne partnerstvá

Spoločnosť Edenred dlhodobo a systematicky pracuje na vytváraní partnerstiev, ktoré sú výhodné pre všetkých zúčastnených. „Vďaka týmto spoluprácam ponúkame pred Vianocami všetkým užívateľom karty Edenred mnoho príjemných a exkluzívnych zliav na širokú ponuku tovarov a služieb. Všetky sú prehľadne usporiadané v našej aplikácii MyEdenred, ktorú si môžu držitelia Edenred kariet bezplatne nainštalovať do svojich telefónov,“ povedala Lívia Bachratá, riaditeľka pre Public Affairs spoločnosti Edenred.

S exkluzívnymi partnerstvami môžete iba v našej/vašej aplikácii získať napríklad zľavu z nákupu v elektre Okey, výraznú zľavu na exkluzívne novinky kožených kabeliek značky ELEGA by Dana M či ušetriť pri nákupe športového oblečenia a doplnkov výživy pre milovníkov aktívneho života.

Ponuka je, samozrejme, oveľa širšia a zahŕňa kozmetiku, sortiment z lekární, potreby pre domácich miláčikov, knihy, elektroniku rôzneho druhu vrátane telefónov, ale aj bižutériu, šperky, módne doplnky a oblečenie či zľavy na športové, vzdelávacie a iné voľnočasové aktivity.

Peňaženka, ktorá šetrí

Ďalší spôsob, ako ušetriť pri nákupe vianočných darčekov pre rodinu a blízkych, je zaplatiť za nákupy z kreditu v peňaženke Benefits, teda kartou Edenred, ktorá už dávno neslúži iba na platbu za jedlo. Jej súčasťou sú aj benefitné programy Darčeky a Služby, ako aj príspevok na rekreáciu.

Svoju digitálnu peňaženku môžete premeniť na praktické, rozmaznávacie, zdravie, vzdelanie alebo zážitky prinášajúce darčeky buď v kamenných obchodoch, alebo v najširšej akceptačnej sieti e-shopov na Slovensku.

Čarovný spoločný čas

Vďaka službám a aplikácii MyEdenred môžete s rodinou stráviť sviatočný čas aj mimo domu a využiť služby slovenských hotelov a rekreačných zariadení. Na ich úhradu je možné využiť príspevok na rekreáciu od svojho zamestnávateľa. Stačí zaplatiť platobnou kartou Edenred a nemusíte sa obťažovať so žiadnymi fakúrami alebo potvrdeniami pre zamestnávateľa.

„Zamestnávatelia, ktorí vybrali pre svojich zamestnancov program Edenred Benefits, odmeňujú nielen svojich zamestnancov, ale robia dobrú službu aj svojej firme. Naše skúsenosti z praxe aj naše prieskumy potvrdzujú, že zamestnanci sú motivovanejší a výkonnejší, pokiaľ cítia, že sú za svoje úsilie náležite odmeňovaní. Nie však vo forme peňazí, ale spôsobom, ktorý im umožňuje premeniť odmenu na darček podľa svojho výberu,“ vysvetlila L. Bachratá.

Práve nabitie peňaženky Benefits prináša každému zamestnancovi možnosť slobodnej voľby odmeny, ktorá ho skutočne poteší. Pred Vianocami navyše ušetrí, takže sa mu jeho odmena bude určite páčiť ešte viac a bude zažívať pocit radosti a spokojnosti. Vianočný pocit...

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram