Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » EDENRED ACADEMY - Kybernetická bezpečnosť bez stresu
Uverejnené  15.08.23  v 

EDENRED ACADEMY - Kybernetická bezpečnosť bez stresu

MÁTE OBAVY Z RASTÚCICH HROZIEB VAŠEJ OSOBNEJ ONLINE BEZPEČNOSTI A BEZPEČNOSTI CITLIVÝCH INFORMÁCIÍ VAŠEJ ORGANIZÁCIE?

V dnešnej digitálnej dobe je praktizovanie dobrej kybernetickej hygieny dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. Pozývame vás na ďalší webinár z dielne Edenred Academy na tému kybernetická bezpečnosť bez stresu, kde sa ponoríme do základných aspektov účinných stratégií kybernetickej bezpečnosti, ktoré nielen chránia vaše osobné citlivé údaje, ale aj údaje zaisťujúce kontinuitu vášho podnikania. Webinár sme pripravili v spolupráci s Qubit Conference®.

PREČO SI TO NENECHAŤ ÚJSŤ

Webinár kybernetická bezpečnosť bez stresu vám poskytne cenné poznatky a použiteľné stratégie na posilnenie vašich osobných online bezpečnostných postupov a zároveň zdôrazní kľúčovú úlohu, ktorú jednotlivci zohrávajú pri podpore kybernetickej odolnosti podniku.

BUDEME ROZOBERAŤ

  • Pochopenie osobnej kybernetickej hygieny - Preskúmajte základné koncepty osobnej kybernetickej hygieny a zistite, prečo je základným kameňom celkovej kybernetickej bezpečnosti.
  • Bežné hrozby a slabé miesta - Získajte prehľad o rozšírených online hrozbách, zraniteľnostiach a technikách, ktoré kyberzločinci používajú na ich zneužívanie.
  • Osvedčené postupy bezpečnosti pre jednotlivcov - naučte sa praktické tipy a techniky na ochranu svojich osobných údajov, od vytvárania silných hesiel až po rozpoznávanie pokusov o neoprávnené získavanie údajov.
  • Bezpečnostné opatrenia v rámci celého podniku - Zistite, ako prísne postupy osobnej kybernetickej hygieny prispievajú k bezpečnejšiemu organizačnému prostrediu a prečo je dôležitá účasť každého zamestnanca.
  • Stratégie a nástroje ochrany - Získajte praktické znalosti o ľahko implementovateľných opatreniach, nástrojoch a technológiách kybernetickej bezpečnosti, ktoré môžu výrazne zlepšiť digitálnu ochranu vašej firmy.
  • Praktické riešenia na mieru pre malé a stredné podniky - Objavte riešenia a postupy kybernetickej bezpečnosti špeciálne navrhnuté pre malé a stredné podniky, berúc do úvahy rozpočtové obmedzenia zdrojov.
  • Prípadové štúdie z reálneho života - Získajte poznatky zo skutočných prípadových štúdií, ktoré ukazujú, ako iné malé a stredné podniky úspešne zmarili kybernetické hrozby a minimalizovali potenciálne škody.
  • Vytváranie firemnej kultúry zameranej na bezpečnosť - Naučte sa, ako podporiť kultúru povedomia o kybernetickej bezpečnosti vo vašej organizácii a podporiť proaktívnu účasť na ochrane citlivých údajov.

WEBINÁROM VÁS BUDÚ SPREVÁDZAŤ

TERMÍN A REGISTRÁCIA:

KEDY: 13. 09. 2023 (streda) - TERMÍN JE UŽ OBSADENÝ
ČAS: 14:00 hod.
TRVANIE: 60 minút
Webinár je bezplatný.

Kapacita je limitovaná max. na 300 účastníkov v rámci jedného webinára. Link na prihlásenie Vám pošleme e-mailom najneskôr deň pred konaním webinára.

Sme veľmi radi, že sa vidíme opäť na Edenred Academy.

Tešíme sa na Vašu účasť!

EDENRED SLOVAKIA v spolupráci s Qubit Conference®


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram