Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Zamestanci Edenred sa mobilizujú pre organizáciu Lekári bez hraníc
Uverejnené  11.11.21  v 

Zamestanci Edenred sa mobilizujú pre organizáciu Lekári bez hraníc

Edenraid výzva sa skončila. Máme pre vás skvelú správu!

Slovensko skončilo na 7. mieste!

Skupina Edenred sa už po piaty krát spojila v medzinárodnej charitatívnej výzve #Edenraid spojenej so športom. Tento rok bolo cieľom spoločne nazbierať 1 milión kilometrov a po dosiahnutí cieľa prispieť od Edenred skupiny sumou 40.000 € neziskovej organizácii Lekári bez hraníc v boji proti pandémii Covid-19.

Viac ako 10.000 žien a mužov zo 46 krajín sa počas 2 mesiacov mohlo zapojiť do tohtoročnej športovej výzvy.  V období medzi 15. septembrom a 14. novembrom 2021 sme spoločne zbierali body za prechádzky, beh alebo jazdu na bicykli. Proces bol jednoduchý. Stiahni si aplikáciu, pripoj sa k tímu a krokuj o 100-6. Na konci tejto výzvy bude dar venovaný núdzovému fondu organizácie Lekári bez hraníc / Médecins Sans Frontières (MSF) v boji proti Covid-19 pandémii.

V období 2 mesiacov, sme nakoniec spolu s 3648 účastníkmi na celom svete:

  • nachodili 1 005 101 963 krokov
  • ubehli 100 316 km
  • nabicyklovali 306 519 km

Cieľ sme spoločnými silami dosiahli predčasne, ešte 10. novembra. 👏  

Ďakujeme ❤️ všetkým zamestnancom, ktorí sa zapojili do spoločnej výzvy a pomohli k splneniu nášho spoločného cieľa v dobrej veci. A gratulujeme k tomuto úžasnému kolektívnemu víťazstvu.  

Spoločenská zodpovednosť Edenred

Edenred skupina má pevnú a dlhú históriu. Od roku 1962 je poslaním spoločnosti Edenred urobiť zo sveta práce lepší svet pre všetkých. Tento záväzok umožnil skupine identifikovať hlavné prvky jej politiky spoločenskej zodpovednosti: zlepšovať životy jednotlivcov, chrániť planétu a zodpovedne vytvárať hodnoty.

Viac na tému spoločenská zodpovednosť Edenred nájdete TU.

Lekári bez hraníc - Médecins Sans Frontières

Lekári bez hraníc je medzinárodné humanitárne lekárske združenie, ktoré v roku 1971 v Paríži vytvorili lekári a novinári. Združenie Lekári bez hraníc zasahuje vo výnimočných a neistých situáciách (konflikty, epidémie, prírodné katastrofy) s cieľom poskytnúť pomoc tým, ktorých život alebo zdravie je ohrozené.

Asociácia poskytuje svoju pomoc úplne nezávisle a nestranne a vyhradzuje si právo verejne hovoriť o situáciách, kde môžu byť jej tímy svedkami. Viac o združení Lekári bez hraníc nájdete TU.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram