Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Donáška jedla a potravín v sieti Ticket Restaurant® od Edenred
Uverejnené  27.03.20  v 

Donáška jedla a potravín v sieti Ticket Restaurant® od Edenred

Uvedomujeme si, že súčasné obdobie nie je jednoduché pre Vás a Vašich zamestnancov. Chceme vás uistiť, že sa na nás môžete spoľahnúť aj naďalej. Taktiež vieme, že potrebujete podporiť, aby mohli vaši zamestnanci bezpečnejšie fungovať na pracovisku, alebo aby mohli pracovať z domu.

Preto sme pre Vás pripravili špeciálny online katalóg siete Ticket Restaurant®, kde dávame do povedomia reštaurácie a prevádzky, v ktorých je možné uplatniť stravovaciu kartu alebo stravné lístky Ticket Restaurant®, a ktoré poskytujú nasledovné služby:

donaska Donáška potravín priamo z obchodu donaska z restauracie Donáška jedla priamo z reštaurácie osobny odber Osobný odber teplého jedla

Donáška potravín priamo z obchodu

 Donáška jedla priamo z reštaurácie

Osobný odber teplého jedla

Prehľadný katalóg prevádzok máte Vy a Vaši zamestnanci k dispozícii na jeden klik.

Informujte o tejto novinke svojich zamestnancov jednoducho a online. Komunikáciu sme pripravili pre Vás na stiahnutie priamo tu.

Chceme vás ubezpečiť, a že celý tím spoločnosti Edenred Slovakia, robí všetko preto, aby sme v tomto neľahkom období podporili Vás aj Vašich zamestnancov.

V prípade otázok nás, prosím, kontaktujte e-mailom na informacie-sk@edenred.com alebo telefonicky na našej infolinke 0800 007 007.

Edenred

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram