Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Skrátené otváracie hodiny pobočky Edenred Bratislava a zmena termínu preplácania lístkov s rokom platnosti 2020
Uverejnené  07.01.21  v 

Skrátené otváracie hodiny pobočky Edenred Bratislava a zmena termínu preplácania lístkov s rokom platnosti 2020

Vážení klienti a partneri,

v súvislosti s aktuálnou situáciou ohľadom vírusu COVID-19, rešpektujeme vládne nariadenia pre zvýšenie ochrany zdravia našich klientov a zamestnancov našej spoločnosti, a s účinnosťou od 11.01.2021 do odvolania, bude pobočka Edenred Bratislava poskytovať služby v skrátených otváracích hodinách:

Pondelok - Piatok: 7:30 hod. do 12:00 hod.

Zároveň vás informujeme, že sme predĺžili pre klientov a partnerov termín na vrátenie nespotrebovaných lístkov s rokom platnosti 2020 do 31.01.2021.

Ak máte záujem objednať poukážky, Vaše objednávky možete u nás realizovať pohodlne a bezpečne online či telefonicky

Vyberte si spôsob, ktorý vám vyhovuje:

Doručovanie objednávok zabezpečujeme aj prostredníctvom poštových alebo kuriérskych služieb.

Ak chcete odovzdať poukážky, či už ste náš klient alebo partner:

Poukážky Edenred je možné nám odovzdať na preplatenie zaslaním formou cenného listu, kuriérom alebo osobne na pobočke Bratislava.
Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu vás poprosíme využiť najmä prvé dva spôsoby. Partneri môžu aj naďalej využívať službu "Zlož a choď"
Poukážky sú naďalej preplácané v dohodnutých zmluvných lehotách. Predlžuje sa len termín na vrátenie nespotrebovaných poukážok s platnosťou do konca roka 2020. Posledný deň na vrátenie, či pre klientov, tak aj pre partnerov sa posúva na 31.01.2021

Chceme vás uistiť, že situáciu nepretržite monitorujeme, pričom zároveň prijímame operatívne rozhodnutia a riešenia s cieľom, aby sme mohli aj naďalej poskytovať plnohodnotné služby najmä s ohľadom na ochranu zdravia našich klientov a zamestnancov. 

V prípade akýchkoľvek otázok nás, prosím, kontaktujte e-mailom na informacie-sk@edenred.com alebo telefonicky na infolinke 0800 007 007.

Ďakujeme vám za porozumenie.

Edenred

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram