Slovensko
Menu
Index » Blog » Nezaradené » Decembrová charitatívna zbierka
Uverejnené  10.12.21  v 

Decembrová charitatívna zbierka

Vianočné obdobie je časom, kedy myslíme hlavne na rodiu a najbližších. Sú však aj takí, ktorí potrebujú našu pomoc.

Preto sme sa v Edenred rozhodli, že spoločne s Vašou pomocou spravíme charitatívnu zbierku pre tích, ktorí sa ocilit v núdzi.

Zbierka je určená pre ľudí bez domova, ktorí sa, často nie vlastným pričinením, ocitli v núdzi. Zbierka bude odovzdaná organizácii Vagus www.vagus.sk

Stačí malé gesto, ktoré môže zlepšiť kvalitu života.

Ako môžete pomôcť?

Stačí vo svojej Cafetérii vygenerovať e-Ticket "Charitatívna zbierka" v ľubovoľnej hodnote a túto sumu pošleme ľuďom, ktorí ju potrebujú.

Pýtate sa kde nájdete daný e-Ticket? Vo svojej Cafetérii v sekcii NOVINKY!

Pre koho je zbierka určená?

 Ako Vagus pomáha ľuďom bez domova - YouTube

Tím občianske združenie Vagus podáva pomocnú ruku tisíckam ľudí bez domova od roku 2011. Sociálni pracovníci OZ Vagus pomáhajú ľuďom bez domova získať a udržať si prácu, bývanie či zbaviť sa dlhov. Najmä ale Vagus poskytuje ľudom bez domova odborné poradenstvo a ľudský prístup s láskou a výsledkami. Pomoc človeku bez domova totiž nepredstavuje iba jedlo a šatstvo. Ozajstná pomoc znamená zabezpečenie základných potrieb a odborné poradenstvo, vďaka ktorému majú možnosť sa vrátiť do bežného života.

OZ Vagus pracuje v troch základných programoch - terénna sociálna práca STREETWORK, denné nízkoprahové centrum DOMEC a INTEGRAČNÝ PROGRAM. Svojou prácou cez tieto programy preukázateľne zkvalitňuje životy stoviek ľudí ročne na rôznych úrovniach, od akútnej pomoci priamo na ulici až po poskytovanie stabilného bývania.

Pomôžme spolu.

Transparentný zoznam prispievateľov budeme priebežne aktualizovať tu:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram