Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Darčekové poukážky od Edenred podporujú slovenských podnikateľov
Uverejnené  10.12.20  v 

Darčekové poukážky od Edenred podporujú slovenských podnikateľov

Aj vďaka ním sa budú vianočné darčeky nakupovať na Slovensku. Takto investované prostriedky zostanú doma a pomôžu prevádzkam, ktoré sú dnes v neľahkej situácii, prežiť.

Darčekové poukážky dnes nadobúdajú nový rozmer. Nie sú iba odmenou pre zamestnancov, ale aj nástrojom pomoci domácej ekonomike. Ich účelové použitie zabezpečí preinvestovanie týchto prostriedkov na Slovensku.

My v Edenred vieme, že až 94 % zamestnancov sa poteší odmene, ktorú môžu využiť na relax, šport, kultúru alebo nákup darčeka podľa svojich predstáv. Dnes, viac ako kedykoľvek predtým, sa  každý z nás môže stať lokálným patriotom, ktorý prostredníctvom nákupu darčekov pre svojích blízkych či radosti pre seba podporí podnikateľov. Spoločne tak dokážeme podporiť stovky prevádzok a napomôcť udržať ekonomiku a množstvo pracovných miest.

Aj tento rok, Edenred pridáva ešte niečo navyše. K objednaným darčekovým poukážkam pribaľujeme zdarma nielen darčekové obaly, ale aj rozdávame špeciálne vianočné vreckové, ktoré si môžu zamestnanci nájsť vo svojej obálke. V obehu je celkovo až 500 €! Stačí, ak poukážky objednáte pre svojich zamestnancov na ich meno (balenie Comfort), a majú šancu nájsť si v obálke s poukážkami túto špeciálnu odmenu od Edenred.

Zakúpením darčekových poukážok od Edenred podporujete ďalších podnikateľov na Slovensku. Aj vďaka tomu môžu ďalej poskytovať svoje tovary a služby. Darujte dvojnásobnú radosť a pridajte sa k hrdinom dnešných dní!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram