Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Benefity pre zamestnancov vyriešite jednoducho
Uverejnené  25.09.23  v 

Benefity pre zamestnancov vyriešite jednoducho

Dajte zamestnancom viac za menej s jedinečným riešením benefitov na slovenskom trhu. Jednoducho ním zabezpečíte príspevok na stravovanie, nepeňažné benefity aj rekreačné poukazy. S benefitnou kartou Edenred to môže byť bez daní a odvodov navyše.

Kliknite na tlačidlo nižšie, vyplňte kontaktné údaje vo formulári a kolegovia z Edenred Slovakia vám predstavia najvhodnejšiu ponuku pre vašu firmu a zamestnancov.

S benefitnou kartou odmeníte každého zamestnanca spravodlivo a na mieru. Široká sieť partnerských prevádzok zaručuje, že si vyberie každý. S kartou Edenred získajú zároveň aj prístup do mobilnej aplikácie MyEdenred a s ňou množstvo extra výhod a zľavových kupónov.

Príspevok na kartu Edenred môže vaša firma využiť ako nepeňažný benefit oslobodený od dane a odvodov v súlade s § 5 ods. 7 písm. o) Zákona o dani z príjmov. Zamestnancom tak môžete poskytnúť benefity v hodnote 500 € ročne bez daní a odvodov navyše.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram