Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Budujte si lojálnych zamestnancov s Edenred vianočnou ponukou
Uverejnené  01.12.21  v 

Budujte si lojálnych zamestnancov s Edenred vianočnou ponukou

Doprajte svojim zamestnancom ideálny darček, ktorý poteší a dá im pocit výnimočnosti. Edenred poukážky Darčeky a Služby.

Koniec roka je obdobie bilancií a hodnotení. Spomeňte si na pozitívne ohodnotenie a motiváciu svojich zamestnancov. Aj tento rok nám priniesol náročné situácie a vyžadoval častokrát viac času stráveného v práci, väčší tlak zo strany manažérov a aj viac stresu.  

Budujte si lojálnych a spokojných zamestnancov

Nájdite si čas odmeniť a motivovať svojich zamestnancov

Z prieskumov vyplýva, že viac ako 95% zamestnancov poteší ako odmena univerzálny poukaz, ktorý môžu využiť u viacerých partnerov. Edenred poukážky Darčeky a Služby predstavujú ideálne riešenie odmeňovania zamestnancov, pretože ponúkajú vašim zamestnancom možnosť využitia v širokej akceptačnej sieti partnerov Edenred.  Preferujú vaši zamestnanci viac nákupy darčekov, alebo šport, relax či iné služby? Namixujte im ten správny vianočný balíček z poukážok Darčeky a Služby.

Viete, aká výška odmeny je ideálna pre vašich zamestnancov?

Väčšina slovenských zamestnávateľov poskytuje odmeny v hodnote 100 €. Vyčleňte sa z davu a obdarujte svojich zamestnancov poukážkami vo vyššej hodnote ako 100 €. Až 63,3% zamestnancov by potešila odmena vyššia ako 100€.

Odmeňte svojich zamestnancov hneď 2x

Zakúpením Edenred poukážok v hodnote nad 400 € budete automaticky zapojený do Vianočnej súťaže o atraktívne ceny. Zároveň máte možnosť zapojiť aj vašich zamestnancov do vianočnej súťaže o zlatý voucher.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram